Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Gershwin i el seu llegat per a piano

piano Gershwin

El pròxim diumenge 3 de març a les 19h al Teatre Municipal, l'Ensemble de la Societat Musical d'Algemesí i el seu director Alberto Ferrer, oferiran junt amb els pianistes Sergi Pacheco i Adrián Ferrer un concert monogràfic de George Gershwin.

El concert, centrat en el llegat per a piano del compositor americà George Gershwin, començarà amb la interpretació per part de l’Ensemblede la Societat Musical en solitari de The Symphonic Gershwin, un arranjament de Warren Barkenque combina magistralment els temes més memorables de les grans obres sinfòniques Un americano en París, Obertura cubana i Rhapsody in blue en una majestuosa obra que servirà de carta de presentació de les següents interpretacions.

Seguidament, el públic podrà disfrutar de la icònica Rhapsody in Blue, amb Adrián Ferrer al piano, i el concert en Fa amb Sergi Pacheco com a solista. Per a aquesta última interpretació, tindrem el plaer d’estrenar la transcripció per a banda feta per Juan Antonio García Mesas.

Les entrades es podran adquirir el dijous 28 de febrer, de 18.00 a 20.00 hores, i una hora abans de l’espectacle en les taquilles del Teatre Municipal. També estan a la venda en la pàgina web: https://www.giglon.com/evento/gershwin-y-su-legado-para-piano

config