Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Un concert de pel·lícula

Concert de pel·licules AlgemesiLa Banda Simfònica d’Algemesí prepara un concert de bandes sonores que tindrà lloc la vesprada del dissabte 25 de maig a les 19 hores al Teatre Municipal.

L’agrupació algemesinenca, sota la batuta d’Alberto Ferrer, repeteix aquest format tan exitós, que en les seues anteriors edicions ha aconseguit encisar tant al públic com als mateixos músics.

En un concert pensat per a agradar a tota la família es podran escoltar les bandes sonores originals de Harry Potter, Lawrence de Arabia, La Misión, Piratas del Caribe, Frozen, entre moltes altres, acompanyades d’imatges que faran al públic passar una vesprada d’allò més entretinguda.

La venda d’entrades tindrà lloc del 20 al 24 de maig en horari de 17 a 20 hores a la secretaria de la Societat Musical i una hora abans del concert a les taquilles del Teatre. El preu de les entrades serà de 5 € per al públic general i de 2,5 € per als socis de la Societat Musical.

Es tracta d’un espectacle audiovisual preparat amb molt de treball i il·lusió i estem segurs que no deixarà indiferent a ningú, no se’l perdeu!

config