Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Xavi Gascó, Ágata Llácer i Vicent Alborch, guanyadors del V Concurs d’Alumnes de l’Escola de Música JMG

Des de l'Escola de Música 'José Moreno Gans' i la Societat Musical d'Algemesí continuem apostant per una educació musical de qualitat i adaptada als nous temps i per això volem destacar la importància d'aquest premi que a més de ser un estímul de cara a futures ensenyances musicals, reconeix el mèrit i la dedicació dels alumnes durant els seus estudis elementals de música a la nostra escola.

El passat divendres 14 de juny, al claustre del Museu Valencià de la Festa, els alumnes que aquest curs 2018/2019 finalitzen 4rt de Grau Elemental, oferiren una audició on cadascú va interpretar una obra del repertori del seu instrument. En aquesta edició s’ha inclòs una nova modalitat en el concurs, on es va atorgar un premi al millor expedient acadèmic i altre a la millor interpretació del concurs.

El guanyador del premi al millor expedient acadèmic ha sigut en aquesta ocasió l’alumne de l’especialitat de percussió, Xavi Gascó. Pel que fa al premi a la millor interpretació, el jurat, compost per professors i professores de l'Escola, va avaluar cada actuació, i va decidir atorgar un premi compartit entre els alumnes Ágata Llácer, alumna de violoncel, i Vicent Alborch, alumne de trombó.

A les Audicions de Fi de Curs de l’Escola de Música, que tindran lloc el proper 19 i 20 de juny al Teatre Municipal, els guanyadors del concurs interpretaran les obres que els han portat a aconseguir els diferents premis i se’ls lliurarà un diploma acreditatiu, així com un xec per valor de 50 € per a adquirir material musical.

Aquest concurs té l’objectiu de fomentar entre el nostre alumnat els valors de l'esforç, la superació i la competitivitat sana.

V concurs alumnes JMG

config