Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

41 Festival de Bandes

41 festivalLa Plaça Major d'Algemesí acollirà este dissabte 22 de juny a les 19h la XLI edició del Festival de Bandes 'Fira de Sant Onofre', que enguany compta amb la Banda de la Societat Musical de Benimuslem com a banda convidada.

La Banda de la Societat Musical de Benimuslem serà l'encarregada d’encetar el concert baix la batuta de Josep Ferrer Estarlich. Començaran la seua actuació amb la marxa "Benimuslem" de Jaime Palacios i a continuació interpretaran "A medieval Suite", de Andre Waignein. Per finalitzar la primera part, la banda convidada deileitarà el públic assistent amb "Budapest Impressions", una suite en 4 moviments del belga Roland Kernen.

Després d’un breu descans, serà el torn de la Banda Simfònica d'Algemesí, la qual dirigida pel mestre Alberto Ferrer Martínez interpretarà un interessant programa. En primer lloc escoltarem la marxa mora "Tarde de Abril" de l'alcoyà Amando Blanquer. Després serà el torn de "Cançons de mare", un recull de temes folklòrics valencians del compositor de Cullera Rafael Talens; i per tancar el concert els músics algemesinencs interpretaran "The Symphonic Gershwin" de Warren Barker, una relopilació dels temes més famosos del compositor americà George Gershwin.

config