Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

L’Escola de Música JMG prepara una audició a benefici d’Adisalge

ADISALGEÉs per tots ben sabut que la música aporta valors com l'esforç, la superació i el treball en equip a tot aquell qui la té a prop. Des de l'Escola de Música "José Moreno Gans" de la Societat Musical d'Algemesí volen afegir-ne alguns més a la llista, com són la solidaritat i la col•laboració amb altres associacions del nostre poble. Per aquesta raó, s'ha decidit realitzar una audició benèfica cada curs, per tal de fer partícips als alumnes de l'Escola de la realitat social que els envolta i com poden millorar-la amb les ferramentes que tenen a la seua mà, com és la música en aquest cas.

Adisalge (Associació de discapacitats d'Algemesí) és la primera associació local amb la que estan col•laborant. El passat 26 de febrer els membres de la mateixa van visitar les instal•lacions de la SMA a la Casa de la Música i van conèixer com funciona l'Escola de Música, pugueren veure i escoltar tots els instruments individualment i després gaudiren dels assajos de les Bandes Infantil i Juvenil, convertint-se cadascun d'ells en directors per una xicoteta estona.

Per tal de posar punt i final a aquesta col•laboració, s'està preparant una audició molt especial. Aquesta tindrà lloc el proper divendres 27 de març a les 19:30h. al Teatre Municipal. El públic assistent podrà gaudir de les actuacions dels alumnes d'Estimulació Musical, Llenguatge Musical, Instrument i de la música de l'Orquestra de Corda JMG. La recaptació de les entrades es destinarà íntegrament a Adisalge. Aquestes es podran adquirir a la Secretaria de la Societat Musical (Casa de la Música - El Teular) durant tota la setmana de 17:00 a 20:00h. i una hora abans de l'espectacle a les Taquilles del Teatre. El preu de les entrades és de 3€ (Socis SMA 1,5€), a més s'han habilitat entrades en Fila 0 per tan sols 1€, per a que tot aquell que no puga assistir a l'audició però vulga col•laborar en la causa puga fer-ho.

config