Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

La Banda Simfònica d'Algemesí participa a la Mostra Internacional de la Música Valenciana

Mostra InternacionalLa Banda Simfònica d'Algemesí ha estat convidada a participar a la Mostra Internacional de la Música Valenciana, un esdeveniment on agrupacions de tot el món realitzaran concerts als quals s'interpretarà la música de la nostra terra.
El proper dissabte 9 de maig, a les 19:30h., tindrà lloc al Teatre Municipal de la nostra ciutat la intervenció de la Banda Simfònica, la qual compta amb la peculiaritat de que la música que s'interpretarà no és sols valenciana, sinó que són composicions dedicades exclusivament al nostre poble.

D'entre les obres a interpretar, cal destacar l'estrena de l'adaptació de l'obra per a orgue "Versos místicos y procesionales" de Francisco Amaya, així com la participació dels cantants algemesinencs Anna Albelda (soprano) i Pepe Martínez (tenor), que interpretaran "Cant a la Muixeranga" de Toni Giménez Cerezo, acompanyats per la Banda Simfònica. Especialment emotiva serà la interpretació d' "Aljama", obra de Ferrer Ferran inspirada en la batalla del Sucro i interpretada com a solista pel reconegut dolçainer algemesinenc Xavier Richart.

La venda d'entrades tindrà lloc del 4 al 8 de maig a la Secretaria de la Societat Musical (Soterrani de la Casa de la Música, El Teular), en horari de 17:00h. a 20:00h. Es tracta d'un concert molt emotiu per al nostre poble i amb la participació de reconeguts músics algemesinencs, no te'l pots perdre!

config