Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

III Edició de l’Escola d’Estiu Musical

III ESCOLA ESTIUDesprés de l’èxit de les dues edicions anteriors, l’Escola de Música JMG ja s’ha posat mans a l’obra amb l’Escola d’Estiu Musical ’15. En aquesta ocasió totes les activitats giraran en torn al lema “La màquina del temps”, excusa que ens portarà a conèixer molts personatges i esdeveniments importants de la història de la música.

Serà a través del teatre musical com mostrarem a familiars i amics tota la feina realitzada i tot el que hem aprés en dues audicions. Cant coral, expressió i percussió corporal, jocs populars, dues eixides al poliesportiu municipal i moltes més sorpreses són les activitats que tenim preparades per a fer gaudir als xiquets, xiquetes i joves d’Algemesí, perquè com a les edicions no és necessari tindre coneixements musicals previs per a inscriure’s. Tampoc deixarem de costat els deures escolars de l’estiu, que els/les alumnes realitzaran durant una xicoteta estona cada dia tutoritzats  pels nostres professors.

L’Escola d’Estiu Musical tindrà lloc a les instal·lacions municipals de la Casa de la Música  durant tots els matins del mes de juliol, de 9:30h. a 13:30h., com a novetat, enguany oferim el servici d’Escola Matinera des de les 8:30h. El preu de tot el mes és de 95€ i el d’una quinzena 60€, a més, al segon o successius germans es realitza un 25% de descompte al preu de la matrícula.

>>> DESCARREGA'T EL FULLET DE L'ESCOLA D'ESTIU 2015 ACÍ <<<

config