Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

La Banda Simfònica prepara la 22ena edició del Concert de Pasdobles

Concert de Pasdobles 2015El concert, que ja s’ha consolidat com al preàmbul musical de la setmana taurina, es celebrarà el dijous 17 de setembre a les 19:30h. a l’incomparable marc del Teatre Municipal. La periodista algemesinenca Isabel Adam Morcillo serà la mestra de cerimònia d’aquest tradicional concert.

Setembre és un més frenètic a Algemesí, i la Banda Simfònica, com a bona representant del nostre poble, n’és un clar exemple de la gran activitat que es genera a la localitat. En menys de dues setmanes ofereix dos dels concerts més esperats de tot l’any; perquè si el Concert de la Nit del Retorn destaca per multitudinari i per l’expectació que genera, el Concert de Pasdobles que precedeix a la Setmana de Bous d’Algemesí no es queda enrere.

El concert, que ja s’ha consolidat com al preàmbul musical de la setmana taurina, es celebrarà el dijous 17 de setembre a les 19:30h. a l’incomparable marc del Teatre Municipal. En aquesta ocasió serà la periodista algemesinenca Isabel Adam Morcillo qui s’encarregarà de portar el fil conductor de l’espectacle, que inclourà alguns dels pasdobles més populars com Ragon Falez, Lagartijilla, La Giralda o España cañí, però també d’altres menys coneguts que de segur encantaran al públic com per exemple La calesera o Alma de toro.

Com tots els anys, la venda d’entrades tindrà lloc als locals de la Societat Musical (Casa de la Música, El Teular) els pròxims dimarts 15 i dimecres 16 de setembre de 17 a 20h., al preu de 6€. Recordem que els socis de la Societat Musical tenen el 50% de descompte en la seua entrada en aquest i en tots els concerts que ofereix la Banda Simfònica al llarg de la temporada.

config