Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Els Amics de la Provi i l’Escola de Música JMG s’uneixen en una audició

amics provi 2018L’esdeveniment tindrà lloc el divendres 23 de març a les 19 hores al Teatre Municipal i participarà un gran nombre d’alumnes de l’Escola.

Com cada any, l’Escola de Música de la Societat Musical dedica una de les seues audicions a promocionar i donar suport a una associació d’Algemesí on es pretén que el veïnat del nostre poble conega la seua important tasca. En aquesta ocasió han treballat colze a colze amb Els amics de la Provi, una Associació que amb el seu Centre de Dia proporciona un espai de convivència i d’activitats extraescolars a xiquets i xiquetes de la nostra ciutat.

Amb el concert del dia 23 l’Escola de Música “José Moreno Gans” tancarà un cicle de 7 audicions que donarà per finalitzada la segona avaluació i on actuarà gran part de l’alumnat del centre. El Saló d’Actes del Casino serà el lloc on es realitzen les audicions d’aula de clarinet, piano, violí, viola, violoncel i saxo, totes elles d’entrada lliure fins a completar l’aforament. D’altra banda, a l’Aula d’Assaig de la Societat Musical tindrà lloc l’audició de l’alumnat que cursa l’assignatura de pianista acompanyant.

A més, a l’audició que clourà el cicle i que es celebrarà al Teatre Municipal, comptarem amb la participació d’un grup de xiquets i xiquetes de la Provi que ens oferiran una xicoteta mostra del taller de percussió que s’imparteix setmanalment a la seu de l’associació.

Aquest xicotet projecte, a més de donar a conéixer la tasca que es realitza des d’Els Amics de la Provi, destinarà la recaptació de la taquilla a l’associació, que de segur servirà per a continuar endavant amb el bonic projecte que porten entre mans. La venda d’entrades, al preu de 3 €, tindrà lloc des del dilluns 19 de març a la Secretaria de la Societat Musical en horari de 17 a 20 hores i una hora abans de l’audició a les taquilles del Teatre. També es podran adquirir entrades de fila zero des d’1 € per a tots aquells que vulguen col•laborar.

config