Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Jardí Musical

Classes de Jardí Musical per a xiquets i xiquetes de 3 i 4 anys

El curs 2018/2019  l’Escola de Música José Moreno Gans enceta una nova línia de Jardí Musical dirigida a alumnes de 3 i 4 anys on s’introduirà als menuts en el món de la música d’una manera divertida i innovadora de la mà de professors especialitzats. 

music conduktor 24 EN QUÈ CONSISTEIX?

Les classes constaran d’una hora setmanal i l’alumnat estarà separat per edats: Jardí Musical I (3 anys) i Jardí Musical II (4 anys). Les mensualitats i la matrícula són totalment gratuïtes, només es pagaran 12 € trimestrals en concepte de material ja que l’Escola de Música JMG proporcionarà tot el que els menuts necessiten per al correcte desenvolupament de les classes.

Les activitats que es realitzaran per tal de que l’alumnat comence a conéixer els conceptes bàsics i desenvolupe les seues capacitats musicals i la seua estima per la música seran cançons, balls, audicions de música de totes les èpoques i estils musicals,  jocs i activitats musicals adaptades al seu nivell.

xylophone 24 CONEIX EL NOSTRE ESPAI

Compten amb una aula totalment adaptada per a l’ensenyament musical dels més menuts, amb una pissarra digital on realitzaran tot tipus d’activitats interactives i un complet set d’instruments de percussió per a que l’alumnat conega i explore de primera mà les possibilitats d’aquesta família d’instruments. 

config