Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Matrícula Online

Mitjançant el següent formulari pots donar d'alta una nova matrícula per al curs 2020/2021 a l'Escola de Música 'José Moreno Gans'. Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Pas 1 de 4

Matrícula 2020/2021 Escola de Música José Moreno Gans

Per a començar, necessitem les dades de l'alumne/a a matricular:

Nom(*)
Escriu el nom, per favor

Cognoms(*)
Escriu els cognoms de l'alumne per favor

DNI
Escriu el DNI de l'alumne per favor

NIA
Invalid Input

Número d'Identificació de l'Alumnat. Si heu posat el DNI, no cal NIA

Data de naixement(*)
Escriu la data de naixement, per favor

Direcció(*)
Escriu la direcció on resideix l'alumne, per favor

Població(*)
Escriu la població on viu l'alumne, per favor

Codi postal(*)
Invalid Input

(*)

Per a continuar, heu d'acceptar la Política de Privacitat de dades.

 
A continuació, sel·lecciona el curs per a les classes de llenguatge musical i l'instrument si l'alumne ja ha estat matriculat d'un en cursos anterios.

L’ASSIGNACIÓ A UN GRUP, AIXÍ COM EL NOMBRE DE PLACES OFERTADES, PODRÀ MODIFICAR-SE PER A ADAPTAR-SE ALS REQUERIMENTS DE LES AUTORITATS SANITÀRIES I EDUCATIVES.

Curs de llenguatge musical(*)
Incorrecte

Horari
Invalid Input

Horari
Invalid Input

Horari
Invalid Input

Horari
Invalid Input

Horari
Invalid Input

Instrument
Incorrecte

Curs d'instrument
Incorrecte

Col·lectiva(*)
Incorrecte

Col·lectiva 2 (gratuïta)(*)
Incorrecte

Coral
Invalid Input

 
Ja casi està, ara necessitem algunes dades dels pares de l'alumne:

Nom complet del pare/mare
Incorrecte

DNI del pare/mare
Incorrecte

E-mail de contacte(*)
Incorrecte

Repetix e-mail(*)
Segur que has escrit bé l'email?

Telèfon de contacte(*)
Incorrecte

Els nous alumnes que no han proporcionat mètode de pagament (compte bancari) podran fer-ho comunicant-ho a Secretaria a partir de setembre.

Preferències d'horari(*)
Si no hi ha cap preferència, escriu "Sense preferències"

Per als alumnes a partir de 1r, indica qualsevol observació que puga facilitar l’elaboració i adjudicació dels horaris. Si no hi ha cap preferència, apareixerà "Sense preferències" per defecte.

 

Autorització us d'imatge

Amb la inclusió de les noves tecnologies dins dels mitjans didàctics a l'abast de la comunitat escolar i la possibilitat que en aquests puguen aparéixer imatges dels membres majors o menors d’edat de la Societat Musical d’Algemesí; i atés que el dret a la pròpia imatge està reconegut a l'article 18. de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge i la Llei 15/1999, de 13 de Desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal; La Junta Directiva de la Societat Musical d’Algemesí demana el consentiment per a poder publicar les imatges en les quals apareguen individualment o en grup que es puguen realitzar als distints membres de la Societat Musical, en les diferents seqüències i activitats realitzades dins o fora de la Casa de la Música en activitats externes. En cas de no donar el consentiment oportú la imatge serà, si l’ocasió ho requereix, modificada digitalment per tal d’ocultar la identitat.

Com a pare/mare/tutor de l’alumne (o en nom del propi alumne en cas de tractar-se d'un major d'edat) autoritze a la Societat Musical d’Algemesí a l'ús de la meua imatge en el següents casos:

Invalid Input

config